Spring til indhold

termo-viden-energioptimering

CB Group Kontakt

VidencenterTermografiPrisKontakt

Energioptimering


Hvad er energioptimering

1. Spar på energiforbruget

Vi bruger 40 % af af det samlede energiforbrug på vores bygninger, så der er rigtig store muligheder for at spare på energien hér. Der kan spares 23 % af energiforbruget ved at gennemføre en energioptimering af Danmarks bygninger. Det drejer sig om isolering og udskiftning af vinduer og døre.

2. Modernisering

Hvis man vælger at gennemføre nogle af disse energibesparende foranstaltninger sammen med planlagte forbedringer, ja så udgør energioptimeringen 37 Mia. kr., og arbejdet er tjent hjem på 4 år! Så det er vigtigt at gøre det energirigtigt, når der alligevel skal renoveres. Så en modernisering bliver til en energioptimering.


Energioptimering af boligen

1. Mindre varmeregning

Hvis varmeregningen er for stor, så kan der gøres meget for at nedbringe den. Det drejer sig primært om at mindske varmeudslippet ved at få isoleret huset bedre.

2. Undersøg besparelsen

Der er mange steder i huset, der kan isoleres, men det er ikke alle steder, hvor det er lidt rentabelt. Kontakt os idag, for at få lavet en rapport over, hvor I med fordel kan energioptimere huset.

3. Investering

Investeringen i energioptimering af huset, vil typisk være tjent hjem inden for meget få år, afhængig af hvor godt/dårligt huset er isoleret.

4. Få hjælp til energioptimering

Her kan vi som energivejleder hjælpe dig på vej. Kontakt os idag, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en energioptimering af boligen.


VidencenterTermografiPrisKontakt

Kilder

Relevante artikler