Menu

Mød vores medarbejdere, som alle er klar til at rådgive dig


Kasper R.

Direktør

Udd. Energiteknolog
Cert. Energikonsulent 1&2
Level II cert. termografør
E-mail til Kasper
53821362

Henrik A.

Salg / Energikonsulent

Udd. Energiteknolog
Cert. Energikonsulent 1&2
Level I termografør
E-mail til Henrik
29821361

Steffen C.

Indeklimakonsulent

Damp and Mold Consultant
Udd. Energiteknolog
Cert. håndv. Taksator
E-mail til Steffen
53831362

Christian B.

Økonomi / Bogholderi

Cert. Energikonsulent
Cert. Bedre-Bolig
Level II cert. termografør
E-mail til Christian
29827663

Lars L.

Energikonsulent

Udd. Energiteknolog
Cert. Energikonsulent 1&2
Projekleder
E-mail til Lars L
31633846

Lars T.

Termografør

Udd. Tømrer
Level I termografør

E-mail til Lars T
53561362

Ole B.

Indeklimakonsulent

Damp and Mold Consultant
Skimmeltekniker

E-mail til Ole
29821362

Dig?

Energikonsulent

Vi søger energikonsulenter
Send en mail eller giv et
kald, hvis du har interesse.
E-mail til CB Group
29821362


Om virksomheden

CB Group ApS er en uvildig konsulentvirksomhed, med speciale i energirådgivning, termografi, trykprøvning, skimmelanalyse og indeklimaanalyser genereltog har i dag fem medarbejdere.

CB Group har eksisteret siden januar 2010, men var førhen kendt som Termo-service.dk, og er blandt Danmarks førende bygningsanalyse-virksomheder. I opstartsfasen, beskæftigede virksomheden sig udelukkende med boligtermografi, og har løbende udvidet kompetenceområdet.

Med årene er CB Group vokset til også at udføre adskillige former for undersøgelser af bygninger – opgaver som vi udfører både for virksomheder, forsikringsselskaber og private kunder.

Målsætning

Som kunde, vil man opleve, at hos os er kvaliteten på produktet i top. Virksomhedens primære mål, er at levere kvalitetsprodukter til vores kunder, og derved opnå en høj kundetilfredshed.

Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til rimelige priser. Man vil opleve at man hos os ofte vil få mere end det aftalte, vi går ikke op i timeantal, hvis vi ser muligheden for at levere en bedre løsning ved at bruge et par ekstra timer end estimeret. Kort sagt har vi fokus på kvaliteten af de løsninger vi leverer, og dermed at få tilfredse kunder.

ISO 9001 Certificeret

Vi er stolte over at kunne dokumentere et ISO 9001 kvalitetsstyringshåndbog. Håndbogen har til formål at sikre, at virksomhedens ledelse og medarbejdere efterlever de krav, som der stilles i ISO9001.

Der er vores mål, at de produkter som afleveres til vores kunder, vil være af en konstant høj kvalitet, et mål som vi kan genkende i vores kunders tilfredse tilbagemeldinger.

Ligeledes er det et krav Energistyrelsen sætter for virksomheder, der udfører energimærker. I henhold til bekendtgørelse om energimærkning af bygninger er det en betingelse, at virksomheder for at kunne udføre energimærkninger

Copyright © 2021 CB Group, CVR: 38978039. Website af Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123